Yatharth Hospitals

Yποδομές & Εγκαταστάσεις

Τα νοσοκομεία μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα και συσκευές προηγμένης τεχνολογίας. Τα νοσοκομεία μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους ιατρούς μας να παρέχουν έγκαιρη, αποτελεσματική και ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Όλα τα νοσοκομεία μας είναι διαπιστευμένα από το NABH.
Επιπλέον, εξοπλίζουμε επίσης τα νοσοκομεία μας με προηγμένη ιατρική τεχνολογία και εξοπλισμό και διαγνωστικά όργανα με στόχο να παρέχουμε στους ασθενείς μας ακριβείς διαγνώσεις και αποτελεσματικές θεραπείες. Προσπαθούμε συνεχώς να εισάγουμε ιατρική τεχνολογία αιχμής και εξοπλισμό και εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψής μας, από εξωτερικούς ασθενείς έως εσωτερικούς ασθενείς.

Διαθέτουμε προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό όπως εργαστήριο καθετηριασμού Azurion, μαγνητική τομογραφία ολόκληρου σώματος 1,5 Tesla με οπτική ψηφιακή ευρυζωνική τεχνολογία και ενσωματωμένη τεχνολογία express coil για ελάχιστη επανατοποθέτηση ασθενών και προηγμένη αγγειογραφία MR χωρίς σκιαγραφικό, αξονική τομογραφία 128 τομών, ενδοβρογχικό υπερηχογράφημα, αγωγιμότητα νεύρων (“NCV”) και προηγμένο χειρουργικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων λέιζερ Thulium Uro, ευέλικτο σκόπιο, προηγμένο λαπαροσκόπιο, προηγμένα μικροσκόπια και Cusa. Ο προηγμένος εξοπλισμός παρέχει καλύτερη και πιο ακριβή διάγνωση, καθώς και εικόνα της χειρουργικής διαδικασίας, γεγονός που αυξάνει το ποσοστό επιτυχίας της χειρουργικής επέμβασης.

Όλες οι μονάδες εντατικής θεραπείας μας είναι εξοπλισμένες με συσκευές παρακολούθησης ασθενών υψηλής τεχνολογίας, αναπνευστήρες και ειδικούς χώρους απομόνωσης. Εγκαταστάσεις για αιμοκάθαρση, παρατεταμένη αιμοκάθαρση χαμηλής απόδοσης, ενδοσκόπηση και βρογχοσκόπηση είναι διαθέσιμες 24×7 δίπλα στο κρεβάτι.

Διαπίστευση & Ποιότητα

Σε μια ευρύχωρη πανεπιστημιούπολη, τα νοσοκομεία έχουν χτιστεί στα θεμέλια της εμπιστοσύνης, του ταλέντου, της τεχνολογίας, των υπηρεσιών και της υποδομής.

Με την πεποίθηση ότι η υγειονομική περίθαλψη απαιτεί μέγιστη φροντίδα και υπευθυνότητα, τα Yatharth Super Specialty Hospitals συγκέντρωσαν μια ομάδα ειδικών ιατρών -γιατρών και ιατρικού προσωπικού, που εκπροσωπούν και υποστηρίζουν τη φιλοσοφία του Ομίλου για διαφάνεια, αφοσίωση και ειλικρίνεια. Οι επαγγελματίες γιατροί είναι υψηλά προσόντα από τα καλύτερα ιατρικά ιδρύματα και έχουν τεράστια εμπειρία στους τομείς τους.

Τα Yatharth Super Specialty Hospitals έχουν επίσης διαπιστευθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για Νοσοκομεία και Παρόχους Υγείας για τις διαδικασίες και την υψηλής ποιότητας φροντίδα ασθενών.

YATHARTH Super Specialty Hospital, Greater Noida

Αυτό το νοσοκομείο έχει γίνει έκτοτε ένα νοσοκομείο τριτοβάθμιας περίθαλψης υπερεξειδίκευσης στο NCR του Δελχί με 400 κρεβάτια που περιλαμβάνουν 112 κρεβάτια εντατικής θεραπείας, εννέα αρθρωτά και άλλα χειρουργεία.

Το νοσοκομείο παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπερεξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της καρδιολογίας, καρδιαγγειακής και θωρακικής χειρουργικής, νευρολογίας, νευροχειρουργικής, ουρολογίας, νεφρολογίας, ογκολογίας, γαστρεντερολογίας και χειρουργικής γαστρεντερολογίας, ορθοπεδικής, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής σπονδυλικής στήλης, αντικατάστασης αρθρώσεων και αθλητισμού, πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργική, πνευμονολογία, ολοκληρωμένη φροντίδα μητέρας και παιδιού, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης εξωσωματικής γονιμοποίησης. Επιπλέον, οι υπηρεσίες εντατικής θεραπείας που βασίζονται στη διαδικασία, μαζί με προηγμένες διαγνωστικές και απεικονιστικές εγκαταστάσεις, παρέχουν την απαραίτητη ραχοκοκαλιά για τη φροντίδα των ασθενών για ολιστική, ολοκληρωμένη και σύγχρονη φροντίδα στους ασθενείς μας.

Υποδομή

 • Αυτό το νοσοκομείο με 400 κλίνες διαθέτει 90 κρεβάτια εντατικής θεραπείας, εννέα σπονδυλωτές αίθουσες χειρουργικών επεμβάσεων και ειδικούς ειδικούς αποκλειστικούς μπλοκ OPD.
 • Με την υποστήριξη της τεχνολογίας αιχμής και τη μέγιστη φροντίδα, το νοσοκομείο Yatharth διαθέτει τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Εντατικής Θεραπείας με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις φιλικές προς τους ασθενείς.
 • Υπάρχουν 9 Modular Operation Theatres.

Τοποθεσία
Αεροδρόμιο

 • Απόσταση: 33 KMs
 • Χρόνος: 1 Ώρα

Μετρό

 • Απόσταση: 2 KMs
 • Χρόνος: 4 Λεπτά

Ανεσεις

Το Yatharth Super Specialty Hospitals προσφέρει μια ποικιλία ανέσεων για να κάνουν τη διαμονή σας άνετη. Εκτός από τον προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό για την παροχή της καλύτερης ποιότητας φροντίδας, διαθέτουμε ανέσεις για να προσφέρουμε ευχάριστη εμπειρία στον ασθενή.

24*7 ανέσεις

 • Χώρος στάθμευσης
 • Σύστημα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης
 • Ασθενοφόρο Cardiac Life Support
 • ΜΕΘ Νεογνών (ΜΕΘΝ)
 • Παιδιατρική ΜΕΘ (PICU)

Άλλες ανέσεις

 • Καφετέρια (Barista, Bikano)
 • Τράπεζα αίματος – Διατίθεται στο Νοσοκομείο Yatharth, Noida
 • Δωμάτια (Σουίτα, Deluxe, Μονόκλινα, Δίκλινα, Γενικός θάλαμος)
 • Υπηρεσίες εργαστηρίου
 • Ακτινολογικές υπηρεσίες
 • Υπηρεσίες Αιμοκάθαρσης
 • Παροχές για διεθνείς ασθενείς

Ειδικό Διεθνές σαλόνι ασθενών:
Τα Yatharth Super Specialty Hospitals έχουν αφιερώσει διεθνείς ασθενείς με εγκαταστάσεις για την άνεση του ασθενή και των συγγενών τους. Το σαλόνι είναι καλά εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις.

Αφιερωμένος Ιατρικός Συντονιστής και Υπεύθυνοι Περιπτώσεων
Η ομάδα όχι μόνο βοηθά στον χειρισμό των ερωτημάτων και στο συντονισμό για τα ραντεβού του γιατρού, αλλά παρέχει επίσης βοήθεια στον προαναισθητικό έλεγχο, τη χειρουργική επέμβαση και τη μετεγχειρητική παρακολούθηση. Οι διαχειριστές περιπτώσεων διασφαλίζουν ότι όλες οι ανάγκες των ασθενών, των οικογενειών ή των συγγενών τους ικανοποιούνται όπως και όταν απαιτείται.

Εσωτερικοί διερμηνείς:
Το Νοσοκομείο διαθέτει διερμηνείς εκπαιδευμένους σε πολλές γλώσσες για να βοηθούν τους ασθενείς καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Yatharth.

Οικονομική Συμβουλευτική:
Μια ομάδα οικονομικών συμβούλων βοηθά τον ασθενή να κατανοήσει το σχέδιο θεραπείας, το κόστος της επέμβασης και τα χειρουργικά πακέτα.

Υπηρεσίες φροντίδας ασθενών:
Το Yatharth Super Specialty Hospital διαθέτει μια ειδική ομάδα για τις διεθνείς υπηρεσίες ασθενών. Αυτή η καλά εκπαιδευμένη αφοσιωμένη ομάδα φροντίζει για όλες τις κλινικές και διοικητικές απαιτήσεις των ασθενών και των συνοδών τους

Δείτε ακόμα:

Do you want to learn more? Let's talk!