Θέρετρο Samadhi

Το Samadhi είναι μια κατάσταση διαλογιστικής συνείδησης όπου κάποιος επιτυγχάνει μια βαθιά και βαθιά σύνδεση με το αντικείμενο του διαλογισμού, που οδηγεί σε μια κατάσταση ενότητας και εσωτερικής γαλήνης».

Καλώς ήρθατε στο The Kandy Samadhi Centre, μια ήσυχη όαση που βρίσκεται στην καρδιά της καταπράσινης περιοχής Kandy της Σρι Λάνκα. Το ξενοδοχείο μας είναι ένα κέντρο γιόγκα και Αγιουρβέδα αφιερωμένο στην αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αρμονία με την παρθένα φύση που μας περιβάλλει. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Hulu Ganga, ο οποίος ρέει από την οροσειρά Nuckles, παρέχοντας στους επισκέπτες μας τους χαλαρωτικούς ήχους του νερού που ρέει και τη γραφική θέα. Είμαστε επίσης τυχεροί που έχουμε έναν εκπληκτικό καταρράκτη σε κοντινή απόσταση, προσθέτοντας στη φυσική ομορφιά της τοποθεσίας μας. Η φιλική προς το περιβάλλον αρχιτεκτονική και οι βιώσιμες πρακτικές μας διασφαλίζουν ότι μπορούμε να απολαύσουμε την ομορφιά αυτού του παρθένου φυσικού περιβάλλοντος διατηρώντας το για τις μελλοντικές γενιές. Ελάτε να ζήσετε τη θεραπευτική δύναμη της φύσης στο The Kandy Samadhi Centre.

Samadhi Retreat

Το Samadhi Center δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο, αλλά ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν τέχνη, δημιουργικότητα, πολιτισμό και ευεξία. Πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινή του ζωή για να επικεντρωθεί στη θεραπεία και την αναζωογόνηση. Γι’ αυτό προσκαλούμε δασκάλους γιόγκα, θεραπευτές, προπονητές, καλλιτέχνες και στοχαστές να φιλοξενήσουν καταφύγια στο κέντρο μας. Είτε θέλετε να εμβαθύνετε την πρακτική σας στη γιόγκα, είτε να μάθετε νέες μεθόδους θεραπείας είτε απλά να αποσυνδεθείτε από τον κόσμο και να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας, το κέντρο μας παρέχει ένα ασφαλές και γαλουχητικό περιβάλλον για να το κάνετε.

Αγιουρβέδα

Η Αγιουρβέδα είναι ένα παραδοσιακό σύστημα ιατρικής που ξεκίνησε στην Ινδία πριν από περισσότερα από 5.000 χρόνια και εξακολουθεί να εφαρμόζεται ευρέως στη Σρι Λάνκα. Αυτό το αρχαίο σύστημα ιατρικής βασίζεται στην ιδέα της εξισορρόπησης των τριών doshas – Vata, Pitta και Kapha – για την επίτευξη βέλτιστης υγείας. Η Αγιουρβέδα της Σρι Λάνκα χρησιμοποιεί γηγενή γνώση, ενδημικά φυτά και φάρμακα για να δημιουργήσει μια ολιστική θεραπευτική εμπειρία. Η χρήση φυσικών συστατικών όπως βότανα, ρίζες, φύλλα και λουλούδια είναι κεντρικής σημασίας για την Αγιουρβέδα, η οποία επικεντρώνεται στη θεραπεία της βασικής αιτίας μιας ασθένειας και όχι των συμπτωμάτων της. Στο Samadhi Centre, προσφέρουμε μια σειρά από προσαρμοσμένες θεραπείες και θεραπείες Αγιουρβέδα για να σας βοηθήσουμε να χαλαρώσετε, να αναζωογονηθείτε και να βρείτε ισορροπία στο σώμα και το μυαλό.

Τι είναι το Panchakarma;

Το Panchakarma είναι μια παραδοσιακή αγιουρβεδική θεραπεία που περιλαμβάνει μια σειρά από θεραπείες αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης που στοχεύουν στην προώθηση της ισορροπίας και της θεραπείας στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Τα ολοκληρωμένα πακέτα μας περιλαμβάνουν εξατομικευμένα προγράμματα γευμάτων, εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ διαμονής, φυτικές θεραπείες και άλλες θεραπείες καθαρισμού που έχουν σχεδιαστεί για την εξάλειψη των τοξινών και την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του σώματος. Το Panchakarma θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες Αγιουρβέδα για την προώθηση της συνολικής ευεξίας και μακροζωίας και συχνά συνιστάται σε άτομα που αναζητούν ανακούφιση από μια σειρά σωματικών και συναισθηματικών ανισορροπιών, συμπεριλαμβανομένης της χρόνιας κόπωσης, του στρες, του άγχους και των πεπτικών προβλημάτων.

Γιόγκα -Τάι Τσι – Τσιγκόνγκ

Στο Samadhi Centre, πιστεύουμε στην προώθηση της ολιστικής ευεξίας του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος μέσω ποικίλων πρακτικών. Η ομάδα τριών έμπειρων δασκάλων μας προσφέρει μαθήματα γιόγκα για όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων yin με ήπια προσέγγιση με έμφαση στην ευθυγράμμιση του σώματος και ένα συνδυασμένο μάθημα Hatha-Iyengar κατάλληλο για όλα τα επίπεδα. Εκτός από τη γιόγκα, προσφέρουμε επίσης ξεχωριστά μαθήματα σε Qi Gong και Tai Chi, επιτρέποντας μια ολοκληρωμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Είτε επιδιώκετε να βελτιώσετε την ευελιξία, να μειώσετε το άγχος ή απλώς να εμβαθύνετε τη σύνδεση μυαλού-σώματος, τα μαθήματά μας παρέχουν ένα φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον για να το κάνετε.”

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού Αποτοξίνωση και εξισορρόπηση

Συμβουλευτείτε έναν προς έναν τον γιατρό μας για να κατανοήσετε τα προσωπικά σας προβλήματα υγείας και τα πνευματικά προβλήματα, καθώς και την επιθυμία και την απέχθεια να εργάζεστε με την εγγενή φυτική ιατρική σε μια ολιστική προσέγγιση για τη θεραπεία ή την παρουσία ασθένειας. Κάντε το σώμα σας ισορροπημένο, ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα για να καταπολεμήσει τυχόν ιούς και παθογόνους οργανισμούς. Προστατέψτε σας από διάφορες ασθένειες. Βασίζεται στην πεποίθηση ότι τα φυτά έχουν πνευματικές ιδιότητες που μπορούν να θεραπεύσουν το σώμα. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού, εξισορρόπηση σώματος, αποτοξίνωση και καθαρισμός του μυαλού. Ελάχιστη διαμονή τρεις νύχτες και μπορείτε να συνεχίσετε τη θεραπεία για 7,14,28,60 ημέρες.

Eπιδιώκοντας να βελτιώσουμε την ευελιξία, να μειώσουμε το άγχος ή απλώς να εμβαθύνουμε τη σύνδεση μυαλού-σώματος, τα μαθήματά μας παρέχουν ένα φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον για να το κάνουμε.”

Κλασικά δωμάτια πτέρυγας

Στο κέντρο του Samadhi, όλα τα δωμάτιά μας έχουν χτιστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας επαναχρησιμοποιημένα υλικά και έπιπλα αντίκες, είναι διακοσμημένα με τέχνη και περίπλοκες λεπτομέρειες και διαθέτουν άνετα κρεβάτια king-size με ντόπια, χειροποίητα βαμβακερά κλινοσκεπάσματα. Είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στο να διατηρούμε έναν καθαρό και φιλόξενο χώρο για να εξασφαλίσουμε μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή για τους επισκέπτες μας στο κέντρο Samadhi.

Στο κέντρο του Samadhi, όλα τα δωμάτιά μας έχουν χτιστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας επαναχρησιμοποιημένα υλικά και έπιπλα αντίκες, είναι διακοσμημένα με τέχνη και περίπλοκες λεπτομέρειες και διαθέτουν άνετα κρεβάτια king-size με ντόπια, χειροποίητα βαμβακερά κλινοσκεπάσματα. Είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στο να διατηρούμε έναν καθαρό και φιλόξενο χώρο για να εξασφαλίσουμε μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή για τους επισκέπτες μας στο κέντρο Samadhi Τα δωμάτια μας Classic Wing μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερις επισκέπτες και είναι εξαιρετικά σχεδιασμένα με μεγάλα μπάνια και πλήρη μπανιέρα. Όλα τα δωμάτιά μας έχουν χτιστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας επαναχρησιμοποιημένα υλικά και έπιπλα αντίκες, και είναι διακοσμημένα με τέχνη και περίπλοκες λεπτομέρειες.

Κουζίνα Σαμάντι

Στο Samadhi Centre, είμαστε υπερήφανοι που σερβίρουμε αυθεντική κουζίνα της Σρι Λάνκα που αντικατοπτρίζει τον τοπικό πολιτισμό και τις παραδόσεις. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας από κοντινές φάρμες και καλλιεργούμε σημαντική ποσότητα φρούτων και λαχανικών στην ιδιοκτησία μας. Τα φαγητά μας μαγειρεύονται χωριάτικα σε τζάκια από έμπειρους ντόπιους μάγειρες, προσθέτοντας μια μοναδική γεύση στα πιάτα. Για τους επισκέπτες που υποβάλλονται σε θεραπείες Αγιουρβέδα, ο γιατρός μας από την Αγιουρβέδα συμβουλεύει ειδικά γεύματα που ταιριάζουν στις διατροφικές απαιτήσεις τους. Οι μάγειρες μας παρασκευάζουν σκόνες κάρυ φρέσκες, ενώ τα βότανα και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται στα πιάτα μας καλλιεργούνται στον βιολογικό μας κήπο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο σύστημα τροφίμων διατηρώντας παράλληλα την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Σρι Λάνκα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλύψουμε τυχόν διατροφικούς περιορισμούς ή ανάγκες. (Λάβετε υπόψη ότι το Samadhi βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή και δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο).

Samadhi Excursions

Το Kandy είναι το τελευταίο βασίλειο της Σρι Λάνκα, 40 λεπτά μακριά από το Samadhi.

 • Temple of Tooth
 • Βοτανικός κήπος
 • Udawatta Kele
 • Ambekka / Gadaladeniya / Lankathilake (Οι τρεις πιο σημαντικοί ναοί)
 • Περίπατος στον ποταμό Samadhi
 • Bobabila Trek (8 χλμ.) 3-4 ώρες
 • Hiloya Trek (15 χλμ.) 5 ώρες
 • High Knuckles Trek (22 χλm.)

– Περιήγηση στον ναό Narampanawa και στον ινδουιστικό ναό (3χλμ.)
– Τσάι Hathale (10 χλμ.)

 • Φυτεία τσαγιού

– Καταρράκτης Huluganga (6χλμ.)
– Saree Ella/ Jodu Ella (15 χλμ.)
– Σημείο με θέα στο Kala Bokka και ναός Ταμίλ (12χλμ.)
– Περιήγηση στο χωριό (Περπάτημα)
– Kalamadiri Ella

 • Αξιοθέατα
 • Παρακολούθηση παγωνιού
 • Ορυζώνες
 • Hulu Ganga
 • Kukul Oya

Do you want to learn more? Let's talk!